Het valt je misschien op dat ik de laatste tijd geen enkel blogbericht heb geschreven. Wees maar niet bang, ik ben jullie niet vergeten. Ik heb alleen de laatste tijd geen tijd heb gehad. Als ik aankwam in een hotel had ik geluk als ik tijd had om te Toxen, te eten en te douchen voor ik ging slapen. Als het goed is ga ik morgen naar Guangzhou, ik hoop dat wat meer rust en tijd te hebben zodat ik blogberichten kan schrijven. Ik heb al nagedacht over de dingen die ik wil schrijven, en het zal minstens 1 bericht worden per dag. Met een boel foto's.

Oh ja, en ik bedenk me net dat mijn mail dat er een nieuw blogbericht is, waarschijnlijk niet ontvangen kan worden door mensen met gmail want internetblokkade, dus misschien moeten we iets regelen zodat iemand anders het bericht door kan sturen naar die adressen ofzo. Ideeën in de comments welkom, maar wees ervan bewust dat ik het niet snel zal kunnen lezen want ik heb alleen internet in hotels.

Maar de belangrijkste vraag is "Hoe is het daar aan de andere kant van de wereld, 90 graden gedraaid lopen enzo?" Het antwoord daarop is: geweldig. Tot nu toe al een heel avontuur en met veel ervaringen die opgedaan zijn. Ik voel me ook zeer onafhankelijk en verantwoordelijk. Een voorproefje van waar ik het over zal hebben: Sovjet-vliegtuigen, In bussen stappen zonder te weten waar je eruit moet, in de nacht alleen door Hong Kong lopen(en het overleven), en anderhalf uur zoeken naar een bepaald hotel in Shenzhen. Maar ook: Een groot boeddhabeeld zien in een dorp buiten Hong Kong, winkelen in het centrum van Hong Kong(wat zou er gekocht zijn?) en de eiffeltoren, arc de triomphe, big ben en tientallen andere bekende gebouwen op 1 plek zien in Shenzhen.

En dat was in drie dagen, dus we zullen zien wat ik nog meer zal beleven.

谢谢 再见

Edit: Omdat ik dit bericht volledig niet kon versturen als ik de gmail'ers toeliet, heb ik ze in een andere groep gezet: blog-gmail. Dit zijn de mailadressen voor het geval iemand het ze wil laten weten:

agnes.vanderberg@gmail.com
gwyndolium@gmail.com
g.vanderhoning@gmail.com
justinbotger@gmail.com

Ik neem aan dat Wordpress deze mails beschermt tegen spambot crawlers.